Auto verkopen zonder zorgen

Auto verkopen zonder zorgen lanceerde een Blog in juli 2016 om een revolutie in de gebruikte auto-industrie te starten. Het doel van onze inspanning is eenvoudig: Om iedereen te helpen een goed opgeleide auto shopper te worden. Waarom maakt dit deel uit van onze missie? We weten dat veel tweedehands autodealers en verkopers van tweedehands auto’s een slechte reputatie hebben gecreëerd door zich bezig te houden met allerlei slechte praktijken. Ondertussen hebben mensen die auto’s particulier kopen van hun eigenaars ook allerlei nachtmerrie-ervaringen gehad.

Ons doel is om mensen niet alleen te laten zien dat er goede, behulpzame verkopers van tweedehands auto’s zijn, maar ook om hen te leren hoe ze te werk moeten gaan bij het kopen van tweedehands auto’s, wetende wat ze moeten weten om fouten en onethische verkopers te vermijden. Dit zal hen op natuurlijke wijze leiden naar de plaatsen en mensen die het goed doen. Samen zullen we de slechten uit de markt halen en de steun voor de goeden laten groeien. In dit artikel vindt u alle belangrijke dingen die u moet weten als u een goed geïnformeerde auto shopper wilt zijn.

Word een goed geïnformeerde koper voordat u begint

Voordat u begint met auto shoppen, moet u de meest fundamentele beslissing van allemaal nemen – of u een gloednieuwe auto of een gebruikte auto koopt, en zorg er dan voor dat u weet hoe u slim kunt zijn als u gaat winkelen.

tweedehands auto kopen is slim: De prijzen van nieuwe auto’s zijn hoger dan ooit, nu gemiddeld 37.000 dollar. Dat is genoeg om heel wat mensen af te schrikken om een tweedehands auto te kopen. De overgrote meerderheid van de aankopen van nieuwe auto’s worden gefinancierd, wat een andere reden is waarom mensen die de effecten van waardevermindering begrijpen of meer geneigd zijn om te kiezen voor het kopen van een gebruikte auto. Omdat een nieuwe auto onmiddellijk minstens 10% van zijn waarde verliest wanneer je hem van de parking rijdt, staan de meeste mensen onmiddellijk “upside down” of “onder water” op hun autolening, wat betekent dat ze meer verschuldigd zijn op de lening dan de auto waard is. En dit verandert gedurende een aantal jaren niet. De totale afschrijving tijdens het eerste jaar van eigendom is vaak ten minste 20%, en de auto blijft nog een aantal jaren lang elk jaar zoveel waarde verliezen. Wanneer u een goede gebruikte auto koopt, krijgt u meer waar voor uw geld omdat het de vorige eigenaar was die de grote klap opving bij de afschrijving.

Werken met een gerenommeerde dealer

: Sommige mensen schrikken terug voor het kopen van een tweedehands auto omdat ze bang zijn dat er misbruik wordt gemaakt van de prijs van de auto, de staat, of beide. Maar dat is juist het punt om een goed geïnformeerde auto shopper te worden – leren wat je moet weten over het vinden van goede gebruikte auto’s. Een van de slimste beslissingen die u kunt nemen is het vinden van een gebruikte auto dealer die de juiste aanpak neemt – een die zich richt op nieuwere gebruikte auto’s met een lagere kilometerstand en in goede staat, die een garantie op elke auto biedt, die een geld-terug garantie heeft, en die vaste vooraf concurrerende prijzen heeft zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over afdingen. In San Diego Country is Auto City de dealer die aan al deze voorwaarden voldoet! Wij zijn erop uit om de tweedehands auto winkelervaring voor consumenten te verbeteren, en we verpletteren het, zoals u kunt lezen in onze klantbeoordelingen.

Maak een budget: Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen voordat u begint met winkelen voor uw volgende is om echt een goede blik op uw financiële situatie en beslissen wat je realistisch kunt veroorloven. Weinig dingen zijn erger dan het kopen van een fantastische auto en kort daarna beseffen dat je het niet kunt veroorloven. Om dit goed te doen, moet je niet alleen rekening houden met de maandelijkse autokosten als je de aankoop financiert, maar ook met verzekeringen, service/reparaties en brandstof. Lees de details in Uw budget voor tweedehandsauto’s samenstellen.

Vermijd veelgemaakte fouten.

Of het nu uw eerste keer is of uw vijfde keer dat u een tweedehands auto koopt, veel mensen maken een of meer veelgemaakte fouten die gemakkelijk vermeden kunnen worden. Een van de grootste fouten die al genoemd zijn, is niet weten wat je je echt kunt veroorloven. Een andere is geen idee hebben wat voor soort auto je wilt en/of nodig hebt. Andere mensen hebben geen huiswerk vooraf gedaan om te weten of de prijs van een bepaalde auto die ze bekijken een goede is – je moet wat tijd besteden aan het bekijken van je lokale markt om te zien wat vergelijkbare auto’s eigenlijk voor verkopen om dit te weten (en dit zou naast het controleren van prijsgidsen zoals Kelley Blue Book en Edmunds TMV zijn). Andere veelgemaakte fouten zijn het niet maken van een proefrit met een auto om te zien of het echt de juiste keuze is, het niet controleren van een autogeschiedenis rapport (een gerenommeerde dealer zal een kopie gratis verstrekken), en het niet laten doen van een grondige inspectie van een auto door een vertrouwde monteur voordat je hem koopt. Ten slotte weet een verrassend aantal mensen heel weinig over het financieringsproces om te weten of het financieringscontract dat zij ondertekenen al dan niet een goed contract is. Een auto kopen is een grote deal, en is vaak voor veel mensen de tweede plaats na het kopen van een huis, dus je wilt het goed doen.